Tips til at planlægge din baghave paradis

Du behøver ikke at bruge en formue på en baggård projekt. Du behøver ikke engang at være en Tømrermester. I virkeligheden, med en lille investering, kan du en gør-det-selv og dramatisk indflydelse på udseendet af din baghave – og tilføje til sin værdi på langt sigt.

At afslutte et projekt som store som at tilføje en ny baggård dæk eller så beskedent som vindue box plantageejere, Lou “hr.. Fix-It”Manfredini, en professionel bygherre og forfatter til den nye bog”House Smarts,”tyder på, at koncentrere sig om et enkelt projekt ad gangen.

“Crossing bare ét element ud din to-do liste giver dig en attraktiv, equity-stigende akkompagnement til dit hjem,” sagde Manfredini.

Uanset om budgettet er mindre end $1.000 eller mere end $10.000, tilføje træ projekter nydelse og værdien til enhver baghave paradis.

“Træ er et byggemateriale, som ser altid dyrere, end det koster,” sagde Manfredini. “Det er også meget let at arbejde med og kan tilpasses enhver projektplaner.”

Baggård forbedringer ved hjælp af træ også er tiltrækkende for potentielle homebuyers. Ifølge den nationale sammenslutning mæglere kigge købere af eksisterende boliger altid efter særlige rører i baghaven.

Start med et projekt, der er både ukompliceret og billig

men vil tilføje øjeblikkelig curbside appellere. Manfredini anbefaler bygge en vindue box plantageejer. Du kan bruge det til at vokse alt fra tulipaner til din egen personlige herb haven, og det kan tilføje instant varme til din baghave. De er så lette at bygge at selv en nybegynder bør kunne konstruere en kasse i en til to timer, og for omkring $15.

“Vindue box plantageejere er en stor starter projekt, fordi det lad os du vinde tillid i dit træ arbejder færdigheder,” Manfredini sagde. “Du kan også tilføje dekorationer til vindue for at gøre det mere elegant. Desuden, de eneste værktøjer du virkelig har brug for er en rundsav, boremaskine, målebånd og skruer.”

Når du opbygger tillid i din træbearbejdning færdigheder, kan du gå videre til mere avancerede projekter. Der er en bred vifte af projekter, der kunne være afsluttet for under $200.

Et projekt, som Manfredini anbefaler er en træ havebænk. Der er mange forskellige træ muligheder, som du kan overveje for at matche indretningen af din baghave, herunder cedar, redwood eller endda nogle af de nyere behandlet skoven.

Eller ved at investere lidt mere tid og penge, kan du ramme ud projekter, tilføjer plads og opbevaring til din baghave. En udendørs oplagring skur vil koste omkring $2.000 i tømmer og andre forsyninger. Det gør en effektiv område til lagring af plæneklipper, haveredskaber og sæsonvarer.

Hvis du ejer et dæk, også billige terrassebrædder overveje et dæk-boksen.

“Et dæk-boksen er en stor opbevaring tilføjelse til enhver baghave dæk,” sagde Manfredini.” Fra sportsudstyr til pool legetøj til grill værktøjer, en deck box er både funktionel og smuk.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.