Planlægning af en baggård grill fest

Hvis du regelmæssigt tilberede dine måltider på en grill grill, er du ikke alene. Grillning er en populær amerikansk tidsfordriv. Mens mange individer ender med at grille for deres familie, gør ikke alle beslutningen om at være vært for en baggård grill parti, trods det faktum, at det er en god idé. Hvis du er interesseret i socialt samvær og deling god mad med dine venner, familie, kolleger eller naboer, kan du, i det mindste tænke planlægger en baggård grill fest.

Baggård grill partier, som de fleste andre parter, kræver planlægning. Mens planlægningen tilknyttet en baggård grill ikke kan være så stor som de fleste andre parter, er det stadig vigtigt. Ordentlig planlægning af en part, herunder en grill, vil bidrage til at sikre, at din fest er det bedste, det kan være. Derfor kan du begynde at gøre party planer så snart du laver beslutningen om at være vært for et parti.

Da baggård grill parter er centreret om fødevarer, vil du tænke på mad, du vil tjene. For at behage alle dine part gæster, vil du have et temmelig stort udvalg af kød. Dette vil bidrage til at sikre, at alle dine part gæster er i stand til at spise de fødevarer, de kan lide. Ud over kød, kan du også ønsker at tænke om småretter. Populære grill fest side retter kan omfatte, men ikke være begrænset til at kaste salater, makaroni salater, coleslaw og frugtsalater.

Ud over de fødevarer, du er interesseret i servering, kan du også ønsker at planlægge, hvordan disse fødevarer vil blive gjort. Naturligvis formålet med en grill fest er til grill fødevarer derefter, men de fleste af småretter bliver nødt til at være forberedt i god tid. For at sikre, at alle din side retter tilberedes på tid, kan du starte madlavning dem dagen før din grill eller tidligere samme morgen. Hvis du har et stort parti, skal du muligvis gøre en stor mængde af mad. Hvis dette er tilfælde, kan det være en god idé at have part gæster bringe en lille side parabol.

Bortset fra de vigtigste retter der serveres på din grill, kan du også ønsker at tænke på drikkevarer og snacks. Til en rimelig pris, bør du kunne opnå en række forskellige snacks til din grill. Stor snack idéer omfatte kiks og ost, småkager, chips og saltkringler. For drikkevarer skal du beslutte, om du vil alkoholholdige drikkevarer til din fest. Uanset om du vælger at servere alkohol, bør du være i stand til at købe din part drinks fra de fleste supermarkeder.

Mens baggård barbeques center på mad, kan yderligere aktiviteter være en god idé. På de fleste varehuse, bør du være i stand til at finde en række overkommelige legetøj eller backyard aktiviteter. Mange enkeltpersoner, især teenagere eller voksne hanner, nyder at spille sport. En fodbold, basketball eller hestesko pit kan være en fantastisk tilføjelse til din baggård grill. Hvis børn vil deltage i din fest, kan du have barn venlige spil ved hånden.

Hvis du har en swimmingpool, kan det være en god idé at indarbejde svømning i din baggård grill; Det er imidlertid valgfri. Hvis du planlægger at lade din part gæster til at bruge din pool, kan du tænke over, om nogle regler. Disse regler bør fokusere på pool sikkerhed og børn i poolen. Mens fastlæggelsen af regler på din grill kan synes som en dårlig idé, er det ikke, især når det kommer til pool sikkerhed.

Selvfølgelig vil du invitere dine gæster til din fest. Dette kan gøres med formelle indbydelser, en hurtig opringning eller en hurtig e-mail. Ud over informere gæsten om din forestående grill fest, kan en gæsteliste også hjælpe dig forberede den store dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.