En forstoppelse afhjælpe ved hjælp af kalium og svesker

Kalium og svesker er en naturlig forstoppelse retsmidler, som du hurtigt kan bruge til at hjælpe dig med at få forstoppelse relief.

Kalium er nødvendigt i din kolon vægge til at forsikre, at peristaltiske handling opstår. Uden kalium er kolon vægge svage og ude af stand til at reagere og kontrakten ordentligt når fecal spørgsmål skal flytte.

Kalium i din kolon væg væv bringer i mere ilt, der kræves for god cellefunktion og afskaffelse af toksiner. Derudover skaber kalium et basisk miljø i og uden for cellen, som hjælper med at beskytte cellevægge af bakterier, svamp og andre patogener.

Kalium er en kraftfuld kilde, når det kommer til rengøring, fodring og opbygge din kolon vægge. At fjerne det tynde lag af oprustning – hærde slim, tørrede fecal spørgsmål, spilder derby, tungmetaller – mod din kolon væg kan opnås ved at spise de fødevarer, der er høj i kalium.

Overskydende oprustning på din kolon vægge af fecal spørgsmål og toksiner er en årsag til vedvarende forstoppelse. Denne opbygge forhindrer din kolon vægge i at fungere ordentligt.

Kalium er nødvendige for at reducere angst og depression. Disse betingelser kan påvirke peristaltiske bevægelser i din kolon. Mangel på det forårsager muskler og organer til at synke og mangler tone.

Kalium, også trækker vand ud af kroppen. Så når kalium er i din kolon det tiltrækker vand og trækker det på fecal sagen. Dette gør din fecal spørgsmål blødere og lettere at bevæge sig langs kolonet.

For at få mere kalium i din kost gør en forstoppelse afhjælpe drikke af,

Hælde varmt vand over tørrede svesker og venter 10 minutter. Derefter spiser svesker og drik saften gør dette på en tom mave i morgen.

Den høje koncentration af kalium og vitamin A, i svesker, stimulerer enzymatiske processer. Disse processer smelte ned fækal væg affald og opløse blokeringer. De også aktiver peristaltiske handling for at flytte dette affald ud gennem din endetarm.

Fødevarer at spise, der er høj i kalium er:

Grønkål, kål, gule tomater, spinat, gulerødder, broccoli, agurker, blomkål, lucernespirer, gedemælk, sesamfrø, hvedekim bryggerier gær, hørfrø, druer, grøn peber, ananas, rødbeder, kartofler med hud Blackstrap melasse

Hvis du har nogen nyresygdom, ikke tag kaliumtilskud, medmindre anvist af din læge. Hvis du er gravid, tage kalium kun under en læges retning.

Hvis du er på enhver form for narkotika, ikke tage kalium, medmindre anvist af din læge.

Når du har forstoppelse er det bedst at tage kalium supplement. Når du har din forstoppelse elimineret tilbage ud på kalium du tager og afhænger af din kalium dosis fra de fødevarer, du spiser.

Min anbefalede kalium dosis er 1000-3000 mg dagligt taget med måltider.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.