Da Vinci Code: Real eller fiktion?

Med den seneste meget rapporteret juridisk sag omkring Dan Browns blockbuster thriller The Da Vinci Code, kan omsider vi nyde sin mest ventede filmdebut, stjernespækket Tom Hanks, om løsladelse fra maj 2006.

Knække koden

Så du har hørt sammensværgelsen, læse romanen, planlægger at se filmen så hvad bliver det næste? Hvad med følge i fodtrin af Robert Langdon og Sophie Neveu og knæk koden med din egen da Vinci kode trail. Der er Da Vinci Mysteriet ture for sammensværgelse fans og for dem, der blot ønsker at finde sandheden bag bøger som den hellige gral og The Da Vinci Code.

På jagt efter de faktiske omstændigheder

Som en af de bedste tour-aktiviteter, kan du personligt spore dele af historien. Se for dig selv, de rose line eller lære om sandt Tempelridderne var andre aktiviteter for at udvide din indsigt i fænomenet og ankommer til dine egne konklusioner.

Hvis Da Vinci Mysteriet ikke er din ting, så fortvivl ikke. Der er mange andre eventyr og nye oplevelser kan du vælge fra på Gate 14 dedikeret aktivitet afsnit, som du kan få adgang til via deres links og ressourcer område.

Du kun live en gang, så sørg for du kommer til at opleve de ting du ønsker og skabe et sind af erindringer, der vil bo med din for evigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.