bil forsikring – nogle nyttige Top Tips til at holde omkostninger nede

Takket være den skrap konkurrence i forsikringsbranchen bil, præmier har i gennemsnit opholdt sig på samme niveau i de seneste år. Med over 100 bil forsikringsselskaber kappes om din brugerdefinerede, konkurrencen er varmt og bilister kan drage fordel af nogle gode tilbud. Hvis du shoppe rundt, du vil næsten helt sikkert slå fornyelse tilbud, der tilbydes af dit nuværende forsikringsselskab, men 23% af bilisterne ignorere denne kendsgerning, og lykkeligt forny deres motorkøretøjsforsikring med den samme selskab år til år.

Indtil for nylig, at få en bil bilforsikring citerer betød ringer og gå gennem den langvarige proces med at give alle dine personlige oplysninger, ikke at nævne de mange minutter tilbragte forsøger at komme igennem til dem i første omgang. Nu, at få et tilbud er blevet gjort så meget lettere med fremkomsten af internettet. Nogle hjemmesider kan du indtaste dine oplysninger én gang, og kan derefter give dig citater fra 40 eller flere bil forsikringsselskaber.

Prisen er imidlertid ikke den eneste overvejelse, når de skal vælge med hvem til at forsikre din bil. Sørg for at du ikke vil blive konfronteret med en stor selvrisiko i tilfælde af en ulykke, og sikre, at hvis din bil skal repareres, vil du blive givet en høflighed bil. Du skal også overveje juridiske forsikringsdækning og automatisk forruden udskiftning, og hvis du har en ulykke, du kan finde en ulykke helpline yderst nyttigt! Være sikker på hvad er og ikke er inkluderet i din dækning, er det bedst at ringe forsikringsselskabet til at gå igennem det med småt.

Vores Top Tips til at spare dig penge på bilforsikring

1. gå igennem en bil forsikringsmægler hjemmeside, så du kan få adgang til citater fra 40 eller flere bil forsikringsselskaberne, ved at blot indtaste dine oplysninger én gang. Når du har modtaget et tilbud, kalde dem for at diskutere detaljerne i politikken, og måske endda anmode om en yderligere rabat.

2. Hold din bil i garagen natten over. Du vil betale mere i forsikring for at holde bilen på vejen, fordi der er større chance for at din bil er brudt ind eller beskadiget. Som en anden bedste mulighed, sætte bilen på en indkørsel.

3. hold på toppen af hvor mange miles du gør hvert år, hvis du rejser mindre så du vil spare på præmier.

4. selv dit valg af erhverv kan påvirke dine præmier – vanvittigt som det lyder, hvis du er landlord, journalist eller professionel fodboldspiller (chance ville være en god ting) du vil betale mere. Mere køre af møllen erhverv som regnskab og regering betale mindre.

5. Hvis du er gift, mandlige og under 30, du vil sandsynligvis betale mindre end deres ugifte modparter.

6. Hvis du er under 25, vil du spare penge på dine præmier ved at tilføje en person over 25 (og under 60) med en god kørsel optage som en navngivet driver.

7. Hvis du ønsker at spare på startomkostningerne, kan du vælge at have en højere overskud (normalt omkring £100). Det betyder, at du vil betale mere, hvis du har en ulykke og har brug for nogle reparationer, men det er en risiko for, at du kunne tage.

8. Hvis din bil er ikke meget værd, hvorfor ikke bare få tredjeparts dækning. Sammenlign citater for tredjepart og fuldt kaskoforsikring og se forskellen.

9. Hvis du er mellem 18 og 21 år har så du mulighed for pay as you go forsikring. Norwich Union har banet vejen for tanken især for yngre mennesker, der finder det svært at råd til Bilforsikring. Du debiteres for miles du drive, og det bliver dyrere per mile mellem 11 pm og 6: 00. For en enkelt off gebyr af £199, er bilen udstyret med en Global Positioning System, som kommunikerer oplysninger om din kilometertal direkte til Norwich Union, de derefter sender du et månedligt regningen.

10. Hvis du har kun lige passeret din test, kan du spare penge ved at forbedre din kørsel. Tage passere Plus lektioner og du kan spare op til 35% på din præmier. Lektionerne inkluderer kørsel i myldretiden på motorvej og kørsel om natten, koster 15 £ – £30 en time. Besøg for flere detaljer. Tage et kursus med Institute for Advanced bilisterne () vil også reducere din præmier.

11. Hvis du køber en ny bil så finde ud af hvad forsikringskoncern falder det ind, før du køber. Der er tyve forsikringskoncerner med 1 er den laveste og 20 det højeste, så hvis du er fanget mellem to biler og man er i en lavere forsikring gruppe, du vil spare penge ved at vælge den.

12. høj spec og ydeevne biler omkostninger mere at forsikre fordi statistisk set, der er større chance for dem at blive stjålet eller at blive involveret i en ulykke. Spar penge ved at vælge noget lidt mindre «krati».

13. en hastighedsoverskridelser lovovertrædelse kan påvirke din præmier. De fleste forsikringsselskaber vil vende det blinde øje til en fast sanktion fint men ovenfor, kan du forvente højere præmier.

14. Hvis du har gjort det til de yderst vigtige fire år af nogen krav, er betale lidt ekstra for at beskytte rabatten, så det sikkert.

15. nogle forsikringsselskaber vil give rabatter til biler med satellitbaseret navigation, da det har vist sig for at hjælpe med at forhindre ulykker ved at aktivere bilister til at koncentrere sig om vejen.

16. at have en motor startspærre eller alarm monteret kunne sænke dine præmier med 5-8%.

17. Hvis du har mere end én bil registreret på din adresse, kan du få ekstra besparelser ved forsikre dem alle i én politik.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.