Acne – en introduktion

Acne er den mest almindelige hudsygdom. Over har 10% af amerikanerne alder 25-44 acne. Over 85% amerikanerne 12-25 år vil have acne på et tidspunkt eller det andet.

Hvis ignoreres, acne kan blive smittet, skabe ar og pockmarks, der bliver permanent på dit ansigt. Jeg ønsker ikke dette til at ske for dig, så jeg har skrevet en række artikler om, hvordan du klare din acne.

Acne er en sygdom

Acne er en sygdom, der hedder seborrhea eller seborrheic dermatitis. Det opstår, når sebaceous kirtler under huden, bliver forurenet med fedtet giftigt stof, som indeholder,

§ snavs

§ døde hudceller

§ overskydende sebum olie

§ syreholdigt affald

§ bakterier

§ giftige sagen

Under normale forhold frigive de sebaceous kirtler olie, der kommer gennem dine porer på hudens overflade. Denne udgivelse holder din hud fugtig og smurt for beskyttelse af miljøet.

Hvis dine porer på dit ansigt ikke er åben eller tilsluttet, skaber dette giftigt olie, der ikke kan flytte på din hud. Dette resulterer i en vækst eller en bums, der begynder at stige i størrelse som mere giftige olie forsøger at nå frem til overfladen af din hud.

Hvis pore vægge brast under huden, flytte hvide blodlegemer at fordøje kollagen omkring porerne. Når dette sker, vil du have ar på dit ansigt.

For at undgå ar, skal du starte en acne-clearing program, før du får acne eller lige så snart du ser acne kommer for at dine bumser og tilbage hoveder ikke komme til det punkt, hvor de får alvorligt inficeret og brast.

Fjerne din Acne

Acne er en kompleks tilstand, der involverer mange dele af kroppen, selv om sig viser oppe nemlig kun udbrud på ansigt og steder, hvor på din hud. Det er et signal om at du har problemer andre steder dyb inden for din krop. Acne kan være forårsaget af en giftig colon, dårlig fordøjelse af mad, svag leveren og andre betingelser, der forårsager blodet til at bære for meget toksicitet.

For at klare acne er det ikke altid muligt at bare gøre en ting og forventer acne gå væk. Men det kan være muligt at bare bruge en speciel creme og har din acne, mindske eller fjerne.

Acne kan gå væk ved blot at gøre en ting, men forventer ikke det til. En ansigtscreme, kost, Naturlægemidler behandling og kolon rense alene kan ikke være i stand til at klare acne. En kombination kan eller ikke kan arbejde.

I fremtidige vil artikler blive dækker hvordan man kan slippe af acne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.